8/3/15

Συνέλευση στις 15.3.2015 στο Καστέλλι ενόψει της εκδίκασης στο ΣτΕ της προσφυγής για το αεροδρόμιο

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Πεδιάδας οργανώνει συνέλευση στις 15/3/15 με θέμα την επικείμενη εκδίκαση των προσφυγών για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι:

«Ο αγώνας μας για την αποτροπή της εγκατάστασης του καταστροφικού για τον τόπο μας νέου αεροδρομίου στο Καστέλλι συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα και βρίσκεται σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές του, καθώς πλησιάζει, ύστερα από πολλές αναβολές, η εκδίκαση των προσφυγών μας στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Καλούμε όλες/ους και ιδίως τους συμπολίτες μας και τους φορείς, που έχουν προσυπογράψει τις προσφυγές να συμμετάσχουν στη εκδήλωση ενημέρωσης που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, και ώρα 11:30 πμ, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Λυκείου Καστελλίου. Η συμμετοχή όλων και η αλληλεγγύη είναι απολύτως καθοριστικές για τη συνέχεια του αγώνα μας και την τελική έκβαση του.

Είναι πλέον καιρός ο καθένας μας να γνωρίζει και να έχει λόγο για τις αποφάσεις που αφορούν τον τόπο και τις ζωές μας. Μαζί συνεχίζουμε μέχρι τη δικαίωση και την ακύρωση του αεροδρομίου της καταστροφής μας. Μαζί προχωρούμε, για την ανάδειξη της αξίας και των πραγματικών δυνατοτήτων του τόπου μας».

Το ΔΣ της Πρωτοβουλίας Πολιτών για τη Διάσωση, Προβολή και Αειφόρο Ανάπτυξη της Πεδιάδας.

Ιστολόγιο
Σελίδα στο facebook