20/6/14

ΕΝ ΟΙΚΩ 2014, 26 έως 29 Ιουνίου στο Πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε πως το Εν Οίκω 2014 θα πραγματοποιηθεί από τις 26 ως τις 29 Ιουνίου, στο γνωστό χώρο του Πάρκου Γεωργιάδη. Ο χαρακτήρας της οικογιορτής θα επικεντρωθεί και φέτος στην ανταλλαγή και μετάδοση της γνώσης. Έτσι, κεντρική σημασία θα κατέχουν και πάλι τα σεμινάρια/εργαστήρια όλων των εκθετών, που θα λάβουν χώρα στα διάφορα θεματικά χωριά. Παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να λάβουν υπ' όψη τους πως ΟΛΑ τα χωριά θα βρίσκονται στους χώρους πράσινου του πάρκου, και όχι στους τσιμεντένιους διαδρόμους, οι οποίοι θα είναι ελεύθεροι για την κυκλοφορία των επισκεπτών.

Οι καινοτομίες του Εν Οίκω 2014 είναι οι εξής:

• Το φετινό Εν Οίκω θα διαρκέσει 4 μέρες, δηλαδή από την Πέμπτη 26/6 έως και την Κυριακή 29/6. Αυτό σημαίνει πως το στήσιμο της οικογιορτής θα ξεκινήσει την Τετάρτη 25/6, με στόχο να υποδεχτούμε τους πρώτους επισκέπτες το απόγευμα της Πέμπτης 26/6. Το ξεστήσιμο θα γίνει κανονικά τη Δευτέρα 30/6.

• Φέτος για πρώτη φορά θα λειτουργήσει και μουσικό χωριό, με τη συμμετοχή καταξιωμένων μουσικών και οργανοποιών από διάφορα μέρη της Κρήτης και της Ελλάδας.

• Η κουζίνα του Εν Οίκω, η οποία κατά τη διάρκεια της ημέρας ήταν ανοιχτή μόνο για τους εκθέτες, φέτος μετατρέπεται σε ολοήμερο καφενείο, όπου οι επισκέπτες αλλά και οι εκθέτες θα μπορούν να ανταλλάσσουν απόψεις, απολαμβάνοντας πρωινό, καφέ, ροφήματα και βιολογικά σνακ.

• Tα θεματικά χωριά θα διαμορφωθούν σύμφωνα με τις εθελοντικές συμμετοχές του παραπάνω καλέσματος. Δημιουργώντας καινούργια η ακυρώνοντας παλιότερα θεματικά χωριά.

Φυσικά και κάθε άλλου είδους βοήθεια και συμμετοχή είναι ευπρόσδεκτη κατά το στήσιμο το ξεστήσιμο και κατά την διάρκεια της οικογιορτής!

Η οργανωτική ομάδα του Εν Οίκω  2014

Περισσότερες πληροφορίες στο http://en-oiko.blogspot.gr