29/9/15

Συγχαρητήρια Ελλάδα!

Η Ελλάδα είναι η 21η Ευρωπαϊκή χώρα που κατάφερε να υπερβεί τον ελάχιστο αριθμό υπογραφών ενάντια στην TTIP. Οι European Citizens που οργανώνουν την εκστρατεία συγχαίρουν την Ελλάδα με μια φωτογραφία του Νίκου Καζαντζάκη. Άμα θέλουμε μπορούμε!

Δώδεκα ημέρες πριν τη λήξη της εκστρατείας STOP TTIP τελικά καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το ελάχιστο όριο για τη χώρα μας που ήταν 15.750 υπογραφές Ελλήνων Πολιτών. Τελικά στις 24 Σεπτεμβρίου 2015 είχαν συγκεντρωθεί 16.705 υπογραφές, ή το 106% του στόχου, για να συμπεριληφθεί και η Ελλάδα στις είκοσι μία χώρες που Ευρωπαίοι πολίτες ζητούν να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις για την TTIP. Την τελευταία εβδομάδα συγκεντρώθηκαν σχεδόν διπλάσιες υπογραφές απ' ότι είχαν συγκεντρωθεί συνολικά για δώδεκα μήνες.

Συνεχίζουμε να υπογράφουμε ασταμάτητα και να διαδίδουμε το μήνυμα:



ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ: https://stop-ttip.org

Συνολικά μέχρι σήμερα στην εξτρατεία έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 2,9 εκατομμύρια υπογραφές και σύντομα θα ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια. Οι αγώνες και οι δράσεις συνεχίζονται με διαδηλώσεις, ανακοινώσεις, ημερίδες, πιέσεις σε Ευρωβουλετές και Βουλευτές... Συνεχίζουμε τις δράσεις με το δεκαήμερο 10-17 Οκτωβρίου 2015.

Στην Αθήνα θα γίνει συγκέντρωση το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, 11:30, στην αρχή της οδού Ερμού στο Σύνταγμα στην οποία καλούν μέχρι τώρα σαράντα οργανώσεις και πρωτοβουλίες της κοινωνίας των πολιτών. Περισσότερα ΕΔΩ κι ΕΔΩ.

Στο Ηράκλειο ετοιμάζεται ανάλογη κινητοποίηση την ίδια μέρα. Σύντομα θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση.